dak

Resultaten voor dak

houtskeletbouw is de meest voorkomende.
Niet alleen het energiezuinige aspect maakt bouwen in houtskelet economisch aantrekkelijk, ook de korte bouwtermijn korte duur van het samenvallen van afbetaling lening en huur en de eventueel minder zware funderingsvoorzieningen bij weinig draagkrachtige gronden, kunnen het algemeen kostenplaatje aanzienlijk verlagen. In een 3bouw houtskeletwoning heerst een behaaglijk woonklimaat. Door de lage thermische inertie warmt de woning snel op en wordt zeer snel de comforttemperatuur bereikt. Men kan in een houtskeletwoning aangenaam wonen bij een temperatuur die lager is dan bij andere soorten constructies. Een 3bouw houtskeletwoning biedt dus een zeer hoog thermisch comfort. Flexibiliteit in bouwen en afwerking. Van ruwbouw-casco tot totaalconcept is mogelijk. Alle vormen van afwerking kunnen door 3bouw aangeboden worden. Een kwaliteitswoning op maat gebouwd door het 3bouw-team en perfect afgewerkt tot in de kleinste details of de handige doe-het-zelver, die opteert voor ruwbouw of winddicht, geniet op deze manier tevens van de kennis en jarenlange ervaring van het 3bouw-team om zijn droomwoning budgetvriendelijk zelf af te bouwen. Gratis inspiratieboek aanvragen. Bezoek onze 2 kijkwoningen. Bezoek onze kijkwerven. Bouwen van kwaliteitsvolle en betaalbare energiezuinige woningen in houtskeletbouw.
Houtskeletbouw van LivingWood is hot.
Wij werken niet met voorgekauwde plannetjes. Aan de hand van een persoonlijk gesprek proberen we een woning te ontwerpen waarvan de klant zelf de vorm en de afwerking bepaalt, rekening houdend met zijn budget. en alle informatie over ingrepen die subsidies kunnen opleveren. Ook de bouwtijd is een voordeel. De realisatie neemt maar zes maanden in beslag. Budgettair heeft Livingwood een pallet aan mogelijkheden. Wij mikken in eerste instantie op klanten met een doorsnee budget van 160.000 tot 250.000 euro, maar bewijzen tegelijk dat het ook ruimer en groter kan, aldus Cleynen. Aan de voorzijde van de kijkwoonst lijkt het om één huis te gaan, maar wie dichter komt, merkt dat het twee halfopen woningen zijn. Door de ene zijde klassiek vorm te geven en de andere vleugel in een modern kleedje te stoppen, komen alle bezoekers aan hun trekken. De kijkwoning van Livingwood is gelegen aan de Wechelse Baan 149A/B in Lille en is uitgezonderd op feestdagen elke zaterdag en zondag geopend van 13 tot 17u. Meer info op 014/44.00.96 en www.livingwood.be. GVA: Kijkwoningen PDF, 994,1Kb., 12 mai 2014. Houtskeletbouw van LivingWood is hot.
De 8 voordelen van een hellend dak Cupa Pizarras.
Gebouwen met hellende daken zijn ongeveer 10-15 compacter dan gebouwen met een plat dak. Deze aanzienlijke vermindering uit zich in een hogere thermische isolatie, gewoon door de oppervlakte die in aanraking komt met de buitenkant, zo klein mogelijk te houden. Lees meer
aquilegia.be
Preventie en aanpak van dak- en thuisloosheid Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin.
Het globaal plan dak- en thuisloosheid dat na evaluatie en aanpassing zal worden verdergezet na 2019 bepaalt het kader van een globaal en geïntegreerd beleid met de prioritaire doelstellingen en acties waarin de beleidsplannen van de boven lokale netwerken kunnen worden ingepast.
dak
Hellend dak isoleren met ROCKWOOL rotswol.
meta itemprop description" content RockRoof" Delta is geschikt voor thermische, akoestische en brandveilige isolatie tussen de kepers in vloeren, hellende daken en bij houtskeletbouw" meta itemprop url" meta itemprop thumbnailUrl" meta itemprop image" meta itemprop contentUrl" meta itemprop embedUrl" meta itemprop uploadDate" content"2018-06-18T16:45:32: meta itemprop height" content"360" meta itemprop width" content"640" meta itemprop duration" content T2M23S" div style width:100: height:0: position: relative; padding-bottom:56.25% iframe: title BE" Verwerkingsvideo hellend dak isoleren met RockRoof Delta" style width:100: height:100: position: absolute; top: 0; left: 0" frameborder"0" border"0" scrolling no" mozallowfullscreen"1" webkitallowfullscreen"1" allowfullscreen"1" allow autoplay" fullscreen pYour" web browser does not support iframes, which means that the video BE Verwerkingsvideo hellend dak isoleren met RockRoof Delta cannot play./p/iframe/div/div" data-video-title Hellend" dak isoleren met Rockroof Delta" data-video-title-youtube" data-video-title-linkedin" data-video-youtube-urlhttps //www.youtube.com/user/RockwoolBV: class btn" is-video js-video-fullscreen."
renoveren
Groen dak: een tuin op je schuur Milieu Centraal.
Is je dak geschikt? Platte daken die niet in de schaduw liggen, zijn de beste kandidaten voor een groen dak. Op een hellend dak kun je ook plantjes laten groeien, maar zon dak zal sneller uitdrogen doordat de regen wegloopt. Is de helling groter dan 35, dan zijn speciale verankeringen nodig. Om lekkages te voorkomen is het belangrijk dat de waterdichte laag van goede kwaliteit is. Ook moet het isolatiemateriaal in je dak bestand zijn tegen samenpersing - geen zacht materiaal als steenwol dus. Kan je dak het gewicht aan? Je kunt de begroeiing laag en lichtgewicht houden of kiezen voor een uitbundige daktuin. In het laatste geval moet je rekening houden met een gewicht van honderden kilos per m2. Zo weegt een dak met gras en bloemen gemiddeld 150 kg/m2, maar een intensieve begroeiing kan je dak belasten met 500 kg/m2.
optimizer google
Tuinbouw op het dak Leefmilieu Brussel.
Er bestaan grosso modo 2 methodes voor daktuinieren: ofwel in bakken ofwel in 'volle' grond', waarbij u een grondlaag over het dak uitspreidt. Voor die laatste methode moet u het dak wel eerst beschermen. U kunt hier verschillende substraten gebruiken.
zinken dak
URSA isolatie voor een hellend dak.
Soorten schuin dak. Er zijn twee manieren om een hellend dak op te bouwen.: Bij een spantendak is de houten draagstructuur opgebouwd met verticale balken of spanten die steunen op de muurplaat en in de nok samenkomen op een dwarsbalk.
dak
Welkom bij Vajo Dak Schrijnwerk BVBA.
Lees meer Vajo Dak en Schrijnwerk vestigt zich sinds 1 april in Maasmechelen. Binnenkort vestigt Vajo Dak en schrijnwerk BVBA zich in Maasmechelen. Lees meer Binnenkort vestigt Vajo Dak en schrijnwerk BVBA zich in Maasmechelen. Waarom is de calorische waarde van materialen belangrijk?
zonnepanelen
Elk Dak - Elk Weer Soudal.
Elk Dak - Elk Weer Zwart 750ml. Elk Dak - Elk Weer Grijs 10l. Elk Dak - Elk Weer Zwart 10l. Elk Dak - Elk Weer Grijs 4l. Elk Dak - Elk Weer Grijs 750ml. Elk Dak - Elk Weer Zwart 4l.
dak
Dak- en thuislozen.
Deze typologie vindt steeds meer ingang in het denken over thuisloosheid. Zo wordt de ETHOS-typologie als kaderdefinitie van dak - en thuisloosheid erkend in het samenwerkingsakkoord inzake dak- en thuisloosheid af dat de verschillende gewesten en gemeenschappen en de federale staat op 12 mei 2014 afsloten.
dak

Contacteer ons