camper

Resultaten voor camper

Camper - Wikipedia.
Petrus Camper 1722 - 1798, Nederlands hoogleraar, arts, anatoom en lid van de Raad van State. Adriaan Gilles Camper 1759 - 1820, Nederlands bestuurder en politicus; zoon van Petrus Camper. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Camper of met Camper indetitel.
Kampeerauto - Wikipedia.
Een kampeerauto, camper, kampeerwagen, mobilhome, zwerfwagen of motorhome is een motorvoertuig, dat is ingericht om in te overnachten en te verblijven. In West-Europa worden campers vooral gebruikt voor vakanties. Zolang het om vakanties gaat is het slapen in een camper een vorm van kamperen. Een camper heeft een eigen motor en stuurinrichting en verschilt zo van een caravan. 6 Permanent verblijf. 7 Voor- en nadelen. Inrichtingseisen bewerken brontekst bewerken. Een auto is een kampeerauto als deze voldoet aan de wettelijke eisen 1.: bevat minimaal twee vaste draaibare zitplaatsen.; een vaste, eenvoudig te verwijderen tafel.; minimaal twee slaapplaatsen.; minimaal twee vaste en afsluitbare opbergfaciliteiten.; een vast keukenblok.; een vast ingebouwde kookgelegenheid. Indeling bewerken brontekst bewerken. Een camper heeft aan de voorzijde een stuurcabine, die bij kleine campers sterkt lijkt op die van een personenauto of bestelbus.
Camper kopen in België vanuit Nederland Dicar.
Als koper hoef je hiervoor evenwel niets te doen. Wij nemen deze volledige administratieve rompslomp - inclusief de keuring - op ons én voorzien je camper zelfs van een Nederlandse nummerplaat. Wij schrijven je nieuwe of tweedehands camper allereerst in bij de Dienst Wegverkeer RDW. Ook de BPM-taks regelen wij volledig voor jou. Afhankelijk van de waarde van je mobilhome, bedragen de extra kosten voor wegentaks en Nederlandse nummerplaat tussen de 10.000 en 13.500 euro. Ook wanneer je in Nederland zelf een camper aankoopt, moet je deze kosten betalen. Je doet bij Dicar dus steeds je voordeel, aangezien wij uiterst scherpe prijzen aanbieden. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Vanuit Nederland een camper kopen in België?

Contacteer ons