zaalverhuur

Zoeken naar zaalverhuur

Zaalverhuur Gemeente Meise.
Uit in Meise. Zelf iets organiseren. Zwembad De Wauwer. Interne diensten werking. Subsidies en premies. Zelf iets organiseren. A tot Z. Onderhoudsreglement Willy Vandenberghecentrum pdf. Reglement verhuur infrastructuur Meise pdf. Tarievenreglement zaalverhuur GR 20/01/20 en gepubliceerd op website op 28/01/2020.
Zaalverhuur congrescentrum Cultuur en Congrescentrum Het Pand Universiteit Gent.
Zaalverhuur congrescentrum Congrescentrum Het Pand is de plek bij uitstek voor de organisatie van uw culturele en academische activiteiten. Congrescentrum Het Pand is de plek bij uitstek voor de organisatie van uw culturele en academische activiteiten. Reserveren, huurvoorwaarden en prijzen.
Zaalverhuur Pakhuis de Zwijger.
Kijk mee via de LIVECAST. Info en zaalverhuur: 020 624 63 80 EN. Pay as you like. Bij ons kan jouw online evenement door blijven gaan! Pakhuis de Zwijger en onze dependance New Metropolis in Zuidoost zijn omgebouwd tot studios voor jouw online of hybride evenement.
Zaalverhuur Zaalverhuur ProDemos. ProDemos.
Home Kom naar Den Haag Zaalverhuur. Boek voor scholen Rondleidingen Verkiezingen. ProDemos verhuurt ruimtes voor vergaderingen, trainingen en andere bijeenkomsten. Ons gebouw kijkt uit op het Binnenhof en de zalen hebben elk een thematische aankleding: een levendig decor voor uw bijeenkomst.
A-stad.
Sorry, we merken dat je antwerpen.be niet zal kunnen gebruiken zoals wij het bedoeld hebben. Dit komt omdat je een verouderde versie van je internetbrowser gebruikt. Je kan dit verhelpen door een recente versie van je browser te installeren. Om verder te gaan, dient u JavaScript te activeren.
Onze locaties Zaalverhuur 7.
Beleving: Een levendige, verstopte kerk in de oude binnenstad van Utrecht, waar je via kruip-door-sluip-door-routes terechtkomt in sfeervolle ingerichte zalen. De informele en huiselijke sfeer zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt en geïnspireerd wordt het beste uit de dag te halen.
Zaalverhuur.
Theater aan de Schie Zaalverhuur. Stadserf 1 010-2462555 website. Het team van het theater denkt graag met je mee bij het organiseren van een evenement. Theater aan de Schie verzorgt het jaarlijks meer dan 80 uiteenlopende evenementen en feesten. Vijgensteeg 2 010-4260445 website.
Zaalverhuur - De Hortus.
De bijzondere ruimtes in de Hortus zijn te huur voor een huwelijk, feest of bijeenkomst. De Hortus als decor voor bruiloft fotografie, modeshoots, productshoot en. In de drukte van Amsterdam biedt de Hortus een rustige, groene locatie voo. Heeft u iets te vieren?
Zaalverhuur - Stad Mechelen.
Volg ons op. De Club: aanvraag verhuur. Wijk- en dorpshuizen: zaal huren. Het Predikheren: zaal huren. Radar: zaal huren. Cultuurcentrum: zaal huren. Huis van de Mechelaar. Reuzenstraat 1, 2800 Mechelen. T 0800 20 800, onthaal@mechelen.be. Grote Markt 21, 2800 Mechelen.

Contacteer ons